Uncategorized, روغن خراطین

راه های تشخیص روغن خراطین اصل از تقلبی

راه های تشخیص روغن خراطین اصل از تقلبی

در این مطلب میخواهیم درباره مشخصات روغن خراطین اصل و روش تشخیص روغن خراطین اصل از روغن خراطین تقلبی بپردازیم .

راه های تشخیص روغن خراطین اصل از تقلبی عبارتند از :

برای اینکه بتوانید تشخیص روغن خراطین اصل را از روغن تقلبی انجام دهید  میبایست به نکات زیر توجه کنید :

    1.  رنگ روغن خراطین جهت تشخیص روغن خراطین اصل :
      رنگ روغن خراطین اصل بصورت قهوه ای تیره میباشد و هرکس که ادعا کند روغن خراطین آن رنگی بجز
      قهوه ای دارد . نیت شومی در سر دارد .
    2. بوی زننده کرم ایزینفتیدا :
      در نحوه مشخص نمودن روغن خراطین خالص بوی زننده کرم خاکی بسیار نقش دارد .
      بدین گونه که هیچگونه عصاره و عطری را شامل نمیشود .
    3. غلظت روغن خراطین اصل و روغن زالو
    4.   :

در هنگام تشخیص روغن خراطین اصل از روغن خراطین تقلبی نکته دیگری که قابل توجه است غلظت آن است .

 
    1. غلظت روغن خراطین اصل بالا و تقلبی آن بسیار پایین است
  1. در روغن خراطین اصل میتوانید حتی درد های زالو را در آن مشاهده نمایید .
در مطالب بعدی راجع به طرز استفاده از روغن خراطین صحبت خواهیم نمود  
دقت نمایید که حتما نظر طب سنتی راجع به روغن خراطین را نیز مطالعه کنید
برای این منظور به مقاله روغن خراطین چیست سر بزنید 
 
رویکا برای شما روغن خراطینی با کیفیت بسیار بالا و در کل یک روغن خراطین خوب را کنار گذاشته است .
 
اگر بخواهیم یکبار دیگر خواص این روغن را برای شما بازگو کنیم :

  1. حجم دهنده و سفت کننده سینه
  2. چاق کننده صورت
  3. حجم دهنده لبها
  4. افزایش رشد و حجم موضعی عضلات
  5. رفع چین و چروک ، ضد لک
  6. رفع خط و عخم پیشانی

 

Advertisements
Uncategorized

وبلاگ های مهم رویکا

http://royka.rozblog.com/

یا به عبارتی

http://roykastore.blogfa.com

همینطور میتونید به

http://roykastore.blog.ir

و

http://roykanevis.blogsky.com

همینطور

http://roydaran.mihanblog.com

یا میتونید

http://sonati.farsiblog.com

یا

http://sonati.farsiblog.com

یا

به وبلاگ

http://royka.avablog.ir/

همینطور

https://roykastore.tebyan.net/

و

http://www.royka.loxblog.com/

و

http://nevisandegangharn.blogsazan.com/

و

http://macmaneman.lineblog.ir/

یا

http://macmaneman.monoblog.ir/

 

شما میتوانید . به وبلاگ های

http://liferanion.wordpress.com

و وبسایت روغنی

http://rsh2018.rozblog.com

بالایی وبلاگ خود رویکا هستش

http://kaladooni.wordpress.com

نیز مراجعه نمایید

Uncategorized

خواص خراطین

فواید روغن حجم دهنده خراطین برای آقایان

 

افزایش سایز آلت تناسلی با روغن خراطین : هر چند سایز نرمال و طبیعی آلت جنسی مردان حدود ۱۵ سانتیمتر است ،اما خیلی از آقایان و بخصوص جوانان تمایل دارند طول آلتی بیش از ۲۰ سانتیمتر داشته باشند. افزایش طول و قطر آلت میتواند فوایدی داشته باشد که میتوان به این موارد اشاره کرد:

افزایش مدت زمان رابطه ی جنسی ، رابطه لذت بخش تر برای خود و شریک جنیسیتان ، ارضای قوی تر و لذت بخش تر ، آرامش روحی و روانی بیشتر ، افزایش اعتماد بنفس ، کاهش خمیدگی آلت ، افزایش قابلیت چندبار ارضا شدن پشت سر هم ، افزایش قدرت و شدت جهش منی هنگام ارضا شدن

در حالت کلی برای افزایش طول آلت از روش های جراحی،کاهش وزن و دستگاه لارجرباکس و …استفاده میشود. اما روغن خراطین طبیعی راهی بسیار مطمئن ،کم خرج و با بیشترین بازدهی در بین روش های ذکر شده میتواند باعث افزایش طولی در حدود ۲تا ۵ سانتیمتر را در یک دوره ۶۰ تا ۹۰ روزه شود

کاربرد برای ورزشکاران و پرورش اندام

استعمال این روغن برای ورزشکاران پرورش اندام جهت سرعت رشد عضلات و حجم‌دهی بر یک یا چند عضله خاص مفید است و عوارض مصرف داروهای شیمیایی و هورمونی را نیز نخواهد داشت.

از بین بردن خط اخم ، خط خنده و خط پیشانی و …

یکی از مهمترین و اصلی ترین کاربردهای این روغن استفاده از آن برای کاهش چین و چروک پوست، رفع خط اخم، خطوط پیشانی و در نهایت جوان سازی پوست است. امروزه یکی از اصلی ترین مواد گرانترین کرمهای جهان روغن خراطین است. همچنین این روغن در پوست صورت ایجاد شفافیت و درخشندگی میکند و پوست را فوق‌ العاده نرم و لطیف نموده و همچنین اثر بی‌ نظیری در کمرنگ کردن و محو نمودن لک‌ های پوستی دارد. برای آشنایی بیشتر با نحوه از بین بردن خط خنده، چروک صورت و … به وسیله گیاهان دارویی و با کمک طب سنتی مطالعه لینک زیر پیشنهاد میشود.

تقویت و رشد موها

از دیگر خواص  روغن خراطین  کمک به تقویت و رشد موها بوده، باعث شادابی و لطیف شدن مو میگردد.

افزایش دهنده جریان خون در رگها

ماساژ این روغن روی موضع عضلات موضع مورد نظر، با افزایش خون رسانی، باعث تغذیه بهتر شده و در نتیجه سرعت رشد و حجم گرفتن در آن عضله افزایش می‌یابد. همچنین به دلیل افزایش گردش خون یکی از روغنهای مورد استفاده در ماساز درمانی است و برای تسکین درد مفاصل و دردهای روماتیسمی بسیار مفید است.

طرز تهیه روغن خراطین

در گذشته و در طب سنتی ایرانی اولین بار دانشمند ایرانی ابوعلی سینا این روغن را از کرم خاکی تهیه تمود و آن را با روغن زیتون و با روغن کنجد ترکیب کرده و برای درمان بیماری‌ها استفاده میکرد، اما امروزه با پیشرفت صنایع تبدیلی این روغن به صورت ۱۰۰ درصد خالص از نوعی کرم خاکی استخراج میگردد. یکی از ویژگیهای کرم خاکی قدرت تولید و ترمیم نیمه دیگر بدنش است زمانی که دو نیم میشود.. این ویژگی کرم خاکی باعث گردید تا استخراج ترکیبات شیمیایی بدن وی صورت گیرد که به آن خراطین گفته میشود.

برای تهیه این روغن در گذشته که به آن روش ابن سینایی نیز گفته میشود، از ۲ کیلو گرم خاکی و ۱ کیلو روغن زیتون و یا کنجد استفاده می شده است و هنوز هم در عطاری‌ها از این روش استفاده میشود. امروزه از دستگاههای تمام اتوماتیک و پیشرفته استفاده میشود. از ۸۰ کیلوگرم کرم خاکی میتوان به میزان ۱ لیتر روغن کرم خاکی را استخراج نمود.

نحوه استفاده روغن خراطین :

قبل از مصرف روغن حجم دهنده خراطین ، پوست خود را کاملا شستشو دهید و پس از خشک کردن سه تا پنج قطره از ترکیب مورد نظر را روی پوست خود ماساژ دهید تا روغن کاملا جذب پوست شود. هر ۲۴ ساعت یکبار این عمل را تکرار کنید.
تذکر: پس از مصرف روغن طبیعی خراطین بگذارید حداقل  ۱۱ ساعت بر روی پوست بماند و در صورت تمایل بعد از آن شستشو دهید.
تذکر ۲ : مناسب ترین زمان استفاده از روغن اصل خراطین شب قبل از خواب میباشد.

منبع  خواص روغن خراطین

 

Uncategorized

خواص روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟

روغن آرگان از هسته میوه درخت ارگان بدست می اید،که فقط در مراکش یافت می شود.طول عمر درخت آرگان 150 تا 200 سال است ولی بعد از 30 تا 50 سالگی میوه می دهد.چون درخت در منطقه خاصی رشد می کند روغن ان هم نسبتا نادر است.

بزها در رابطه با درخت چه کاری انجام می دهند؟

بزهای کوهی مراکشی که تامری نامیده می شوند میوه درخت ارگان را میخورند،بزها از درخت بالا میروند تا بتوانند هسته میوه را بخورند،گاهی 10 بز یا بیشتر در یک زمان بر روی یک درخت دیده می شوند علت بالا رفتن این تعداد زیاد از یک درخت این است که طول درخت حدود 10 متر می باشد

تولیدکنندگان از مدفوع این بزها که داراى هسته میوه کاملا هضم نشده است ،براى تولید روغن آرگان استفاده کنند.

حتی امروز هم این اطمینان وجود دارد که تولید کنندگان روغن ارگان برای تولید این روغن هیچ مداخله ای در چرخه طبیعی بزها ایجاد نمی کنند

خواص روغن آرگان

برای شناساندن روغن ارگان به عنوان یکی از بهترین ترکیبات زیبایی امادگی وجود دارد،کافی است گاهی از اوقات از روغن آرگان استفاده کنید و اجازه دهید تا نتیجه ان مشخص شود.راههای اسانی برای استفاده از روغن ارگان در رژیم زیبایی شما وجود دارد

مو:روغن ارگان محصول بسیار عالی برای صاف کردن موهای مجعد است،موهای خشک را نرم می کند و درخشش مو را بیشتر می کند.میتوانید از روغن ارگان برای همه قسمتهای مو وقتی که نمناک است استفاده کنید که جنبه درمانی دارد یا فقط برای انتهای موهایی که حالت خشکی دارند استفاده نمایید

پوست سر:اگر پوست سر شما خشک است میتوانید با استفاده از یک پارچه کتانی اغشته به روغن ارگان،بوست سر را با این روغن ماساژ دهید،اگر این کار را قبل از خواب انجام دهید،متوجه خواهید شد اکثر اوقات پوست سرتان مرطوب خواهد بود پیش از انکه سرتان شسته شود

صورت:استفاده کردن از یک روغن خالص می تواند ایجاد ترس کند خصوصا اگر شما پوست خاصی داشته باشید، این روغن حتى براى پوستهاى جوش ساز هم مناسب است .

اما ما بطور کامل برای صورت از روغن ارگان استفاده کردیم و تغییرات ناشی از ان را دیدیم،پوست صورت نرمتر،شفاف تر و درخشان تر شده بود.شما می توانید از روغن ارگان بصورت یک مرطوب کننده روزانه استفاده نمایید

بدن:می توان از روغن ارگان بصورت یک مرطوب کننده کل بدن استفاده کرد و انرا بجای لوسیون یا کرم بدن استفاده کرد.بهترین نتیجه از خاصیت مرطوب کنندگی روغن ارگان بعد از استحمام گرفته می شود،. در خانمهاى باردار میتوان از این روغن براى پیشگیرى از ترک شکم استفاده کرد.

دستها: فواید روغن ارگان یکی از بهترین روغنها برای دستها هست خصوصا اگر پوست دستها و ناخنها مستعد پوسته پوسته شدن و شیار دار شدن هستند

اثرات روغن آرگان بر پوست :

Arganoilاز دانه میوه درخت Arganاستخراج می گردد.این روغن حاوی مقادیر بسار زیادی از اسیدهای چرب می باشد که در مقابل عمل اکسیده شدن،بسیار مقاوم تر از روغن زیتون است.همچنین حاوی ویتامین A،امگا6و9 نیز می باشد.

به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین Aپوست را به خوبی تغذیه می کند.آثار پیری را که بر روی پوست نمایان گردیده است بهبود می بخشد.اگزما،جوش، و جای زخم را ترمیم می کند.پوست را مرطوب می کند و الاستیته پوست را افزایش می دهد در این محصول هیچگون کلسترولی وجود ندارد.

به دلیل اسیدهای فراوانی که در آن موجود است PHطبیعی پوست را ذخیره می کند و در پوستهای چرب باعث کم چرب شدن پوست می گردد.قبل از استفاده از محصولات آرایشی استفاده از 1 یا 2 قطره از این روغن به مدت 5دقیقه موج تغییر شگفت انگیزی در جذب عالی محصولات آرایشی می شود و از ایجاد پینه بر روی پوست پیشگیری می کند.

اثرات بر روی مو:

بین پولک های مو نفوذ می کند و مقاومت مو را افزایش می دهد.در رشد مو تاثیر بسزایی دارد.بصورت طبیعی به مو آبرسانی می کند و از وز شدن مو جلوگیری می کند.

موهای غیر قابل کنترل(وز وخشن) را نرم و لطیف می کند.ویتامین Eآسیبهایی را که به دلیل اتوکشی زیاد،حرارت و اکسیدان کردن مو به مو وارد کرده است را ترمیم می کند.به وسیله قرار دادن پروتئین بین ساختارهای مو،قابلیت درمان مو خوره های پائین مو را دارد.

شوره شر و خارش پوست سر را درمان می کند و نوعی ضد شکنندگی مو محسوب می شود.

روش استفاده:

بعد از استحمام روی موی مرطوب یا خشک بزنید در طول روز روی مو بماند.

در هنگام مخلطو کردن رنگ واکسیدان یا پودر دکلره 5-4 قطره به ترکیب اضافه شود.